2022. július 07., csütörtök 17:41

Longevity - Spiritualitás

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

Longevity – Hangold magad hosszú, boldog életre! – Most!

1.Spiritualitás

Mint előző cikkemben bevezettem, / július 1-i bejegyzés / a hosszú, boldog élet több összetevőből áll, több területen együtt kell változtatásokat eszközölnünk. Elsőként beszéljünk a spiritualitásról.

A spiritualitása latin „spiritus” szóból származik, melynek jelentése lélek, jellem. A spirituális elvek szerint az ember tettei és élményei értelmezhetők és összhangba hozhatók egy egyetemes rendezőelvvel, amely áthatja életünket.

Pár éve még elvont figuráknak neveztük azokat, akik ezzel foglalkoztak, ma már azt gondolom, egyre többen tudjuk, hogy az élet része kell, hogy legyen, hisz lelkek vagyunk fizikai testben, intellektuális képességekkel. S bizony, nagyon sok múlik a lelkünk állapotán, hisz azt is tudjuk már, hogy minden betegség lelki eredetű. Ezért szerencsére egyre elterjedtebb, hogy ha valaki beteg, nem csak a testet, hanem a lelket is nézni kell a gyógyulás érdekében.

Ha az egyetemes rendezőelvvel összhangban élnénk, nem lenne betegség, szomorúság, boldogtalanság. Ez most elég megfoghatatlan ugye? Ami közelebb visz a megértéshez, az a spirituális, univerzális törvények ismerete, alkalmazása.

12 Univerzális törvény

 

1. Az Isteni egység törvénye

Amit gondolunk, mondunk és hiszünk, az hatással lesz másokra és a körülöttünk lévő univerzumra is.

2. Rezgés törvénye

Mindennek saját rezgésű frekvenciája van, éppen ezért az öröm vonzza a boldogságot, a hála a jólétet, a szomorúság pedig a rossz dolgokat.

3. A cselekvés törvénye

Mindig erőfeszítéseket kell tennünk, hogy céljaink sikerüljenek. Ezért cselekvésre van szükségünk, amelyek támogatják szavainkat, érzéseinket, gondolatainkat.

4. Megegyezés törvénye

A körülöttünk levő világ belső világunk visszatükröződése, ezért felelősséget kell vállalnunk saját életünkért.

5. Ok és okozat törvénye

Minden gondolatunknak és cselekedetünknek a reakciója egy eredmény megszületése. Minden ok meghatározza az okozatot.

6. Viszonzás törvénye

Ha mi vagyunk a szeretet, az öröm, a béke, a bizalom és a nagylelkűség forrása, akkor ezeknek az ajándékoknak a fogadói is leszünk. Azt kapjuk, amit adunk.

7. A vonzás törvénye

A pozitív energiák pozitív, a negatív energiák negatív energiákat szülnek. Amit a figyelem középpontjába helyezünk, azt vonzzuk be a mindennapjainkba.

8. Az örök energiaátvitel törvénye

Kimondja, hogy mindenkinek hatalma van a saját élete felett. Vagyis az életed alakulásáért 100%-ban csakis TE vagy a felelős. Az univerzumban minden ami él, az változik, semmi nem örök, csak a változás.

9. Relativitás törvénye

Az ember vagy jónak érzékel egy szituációt, vagy rossznak. A lélek minden esetben tapasztal. Valójában minden érzés, gondolat, személy, cselekvés semleges, míg fel nem címkézzük.

10. A polaritás törvénye

Mindennek van ellentéte. Amiatt tudjuk értékelni a fényt fénynek, mert ismerjük az ellentétét, a sötétet. Megsemmisíthetjük és átalakíthatjuk a nem kívánatos gondolatokat, azáltal, hogy az ellenkező pólusra koncentrálunk.

11. A ritmus törvénye

Minden egyes ciklus az Univerzum szabályszerűségét tükrözi. Minden a megfelelő időben történik. Az aktív időszakot mindig a töltődés, passzív időszak kell, hogy kövesse.

12. A nemek törvénye

A Jin a nőt, a Jang a férfit szimbolizálja és a kettőből lesz egy egész, s így keletkezik egy kiegyensúlyozott egység.

Minden törvényről lehetne sokat beszélni, érdemes tanulmányozni őket és beépíteni az életünkbe, gondolatainkba.

Meditáció

A lelkünk egyensúlyban tartására az egyik legjobb módszer a meditáció. Megtanulni a semmiben lenni, senkivé válni, csatlakozni a kvantummezőhöz. Ebben a térben történik a teremtés. Rengeteg vezetett meditáció létezik, válaszd azt, ami a legközelebb áll hozzád, illetve ami a legjobban szolgálja céljaid elérését.

Ha kíváncsi vagy a többi összetevőre is, iratkozz fel blogértesítőnkre!

Megjelent: 416 alkalommal Utoljára frissítve: 2022. július 07., csütörtök 21:58
×

Blog értesítések

Kérd a heti blogértesítőt, hogy biztosan ne maradj le a téged érdeklő bejegyzésekről.

Hetente egyszer, szombat reggel küldünk egy rövid összefoglalót a heti új blogbejegyzésekről. Így könnyen ki tudod választani a téged érdeklő témát, és a reggeli első kávéd kortyolgatása közben már el is olvashatod.

A kitöltés előtt olvasd el az adatkezelési tájékoztatót!

+36 12 1234567
További cikkek ebben a kategóriában: « Soha nem késő A kék zónák titkai »

Hozzászólások   

# Szabó Péterné 2022-07-13 16:50
Én is örömmel látom, hogy egyre többen nyitottak erre az útra. Tulajdonképpen soha nem is volt más út, csak mi jól elsátáltunk az út mellett. Az igazi haladás az lenne, ha az orvosi rendelőkben is az okot keresnék, ( tudom, az sok idő ) a gyors tünetkezelés helyett.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Szegvári Katalin 2022-07-20 18:44
Szerencsére egyre több ember nyitott már erre az útra. Régebben én sem jártam ezen az úton, lehet csak simán elsétáltam mellette nem ismertem fel. A modern orvoslásnak is ezt az utat kéne követnie, hogy elôször tárja fel az okokat és ne a gyógyszerekkel szüntesse meg a tüneteket, attól nem gyógyul a beteg. Aki még nem talált rá erre az útra, mielôbb változtasson!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés