Adatkezelési szabályzat

Értékelés:
(1 szavazat)

Adatkezelési tájékoztató a dreamlife2u.com weboldal látogatóinak, hírlevél, email tréning feliratkozóinak, és az eseményekre jelentkezőknek

Rövid tájékoztató

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk

Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk.

Személyes adatokat harmadik félnek nem adunk át, kivéve a jogszabályban meghatározott eseteket.

Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt személyes adatokról, amennyiben azt írásban kéri az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

A személyes adatok törlését szintén az alábbi elérhetőségeinken lehet kérni.

Az adatkezelés jogalapja: önkéntes hozzájárulás, amely bármikor visszavonható.

Az adatkezelés időtartama: az adatokat az önkéntes hozzájárulás visszavonásáig kezeljük.

Kizárólag olyan tartalmú leveleket küldünk, amelyeknek küldéséhez előzetesen hozzájárultál: a választott email sorozatot, és / vagy az általad választott rendezvénnyel kapcsolatos információkat.

Külön hozzájárulás esetén a későbbiekben szervezett online és offline rendezvényekről, valamint további érdekességeket a választott témáddal kapcsolatban. Ezek a levelek tartalmazhatnak termékmegjelenítéseket és marketing ajánlatokat. Ez a hozzájárulás önkéntes, enélkül is kérheted az általad választott email sorozatokat, látogathatod az általad választott rendezvényt.

 

Részletes tájékoztató

Személyes adatnak minősül minden olyan adat, vagy adatok egy csoportja, amelyekből egy vagy több lépésben el lehet jutni egyetlen konkrét természetes személyhez. Személyes adat pl. a név, az email cím, az arckép, a lakcím, a telefonszám.

Az adatkezelési gyakorlatunkat az alábbi törvények figyelembevételével alakítottuk ki:

 • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, (Infotörvény)
 • az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény, 
 • az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
 • évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Reklámtörvény)
 • Az Európai Unió Általános adatkezelési eljárásokra vonatkozó ajánlása (GDPR)


 1. Adatkezelő és adatfeldolgozók

1.1. Adatkezelő

Adatkezelő ezen tájékoztató kiadója.

Cégnév: Szabó Márta (magánszemély)
Honlap: dreamlife2u.com
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 492 8291
Képviselő neve: Szabó Márta

1.2. Adatfeldolgozók

A weboldal üzemeltetéséhez, valamint az elektronikus kommunikáció fenntartásához az Adatkezelő IT szolgáltatókat vesz igénybe.

Az adatfeldolgozó csak tárolja a honlapon keresztül gyűjtött személyes adatokat, azokkal semmiféle művelet (változtatás, törlés, lekérdezés) nem végez.

Weboldal fejlesztő:

Cégnév:

Amepot Bt.

Székhely:

7623 Pécs, Kolozsvár utca 10.

Cégjegyzékszám:

02-06-072937

Adószám:

22258751-2-02

Honlap:

https://amepot.hu

E-mail cím:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám:

+36304324086

Képviselő neve:

Mayer Zoltán

Tárhely szolgáltató:

Cégnév:

H.Network Kft.

Székhely:

7634 Pécs, Pázmány P. utca 17.

Cégjegyzékszám:

02-09-069607

Adószám:

13331171-2-02

Honlap:

https://hosting.hnet.hu

E-mail cím:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám:

+36209191340

Képviselő neve:

Hajdu György

A hírlevél küldő szoftver üzemeltetője: 

Bithuszárok Bt. (2051 Biatorbágy Damjanich utca 8.)

Szoftver: https://listamester.hu/

2. Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés az email tréningekre, eseményekre való jelentkezéssel megadott önkéntes hozzájáruláson alapul.

3. A kezelt adatok köre

- név
- email cím
- telefonszám
- meghívó / szponzor neve
- IBO azonosító, amennyiben van

4. Az adatkezelés célja 

A dreamlife2u.com weboldalon általad választott email sorozatot, és / vagy az általad választott rendezvénnyel kapcsolatos információkat eljuttassuk a számodra.

Külön hozzájárulás esetén a későbbiekben e-maileket küldhetünk az általunk szervezett online és offline rendezvényekről, valamint további érdekességeket a választott témáddal kapcsolatban.

Ezek a levelek tartalmazhatnak termékmegjelenítéseket és marketing ajánlatokat. Ez a hozzájárulás önkéntes, enélkül is kérheted az általad választott email sorozatokat, látogathatod az általad választott rendezvényt

5. Az adatkezelés időtartama 

Az adatkezelés jogalapja az önkéntes hozzájárulás. Ezért adataidat addig kezeljük, amíg ezt a hozzájárulást vissza nem vonod. Ezt a visszavonást a minden általunk küldött elektronikus levélben megtalálható "Leiratkozás" feliratra kattintva tudod jelezni.

Leiratkozásod egyet jelent azzal, hogy minden korábban megadott adatodat azonnal töröljük.

Az adatkezeléssel kapcsolatos hozzájárulásodat visszavonhatod bármikor egy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött írásbeli nyilatkozattal is. Ebben az esetben az adataid törlése 2 munkanapon belül megtörténik.

6. Adatvédelem, adatbiztonság 

Személyes adatokat nem adunk át harmadik félnek, kivéve a jogszabályokban meghatározott esteket (adóhatóság, bűnüldöző szervek megkeresései).

A hírlevélre való feliratkozáskor, vagy a regisztrációkor megadott személyes adatok nem kerülnek harmadik félnek átadásra, és a leiratkozáskor haladéktalanul töröljük azokat.

A leiratkozottak és törölt regisztrációk adatait nem gyűjtjük, nem tároljuk.

A személyes adatokat nem továbbítjuk külföldre.

Az IT szolgáltatókkal együtt mindent megteszünk, ami lehetséges, hogy az adataid teljes biztonságban legyenek, illetéktelenek ne férjenek hozzá.

A szervereken tárolt adatokról nem készítünk mentést saját számítógépünkre, vagy más adathordozóra. A biztonsági mentéseket az IT szolgáltatók saját protokolljuk szerint végzik.

Az élő online konferenciákon, előadásokon a moderátorok és a résztvevők látják a többi résztvevő nevét, és a kameraképét. A kamerát bekapcsolni természetesen nem következő.

Ezekről az online eseményekről minden esetben felvétel készül. A felvételen a résztvevők neve, kameraképe és egyes esetekben, nyilvános szöveges üzenetei is láthatók.

Az eseményen való részvétellel elfogadod, hogy felvétel készül, és ezen esetleg felismerhető módon szerepelsz. Erre való hivatkozással később nem kérheted a felvétel törlését.

7. Különleges személyes adatok kezelése és felhasználása 

A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során, Strasbourgban 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény alapján nem kérünk, és nem dolgozunk fel különleges személyes adatot, így faji eredetre, a politikai véleményre, a vallásos vagy más meggyőződésre, valamint az egészségre, a szexuális életre vonatkozó személyes adatokat.

A weboldalon megadott személyes adataidat nem egészítjük ki, és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, illetőleg információval.

8. Az adatok megismerhetősége, az érintettek jogai

Az adatkezelés során bármikor:

 • tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről az adatkezelőtől.
 • Kezdeményezheted személyes adataid helyesbítését,
 • kezdeményezheted a személyes adataid törlését vagy zárolását.

8.1. Tájékoztatás a kezelt személyes adatokról

Az adatkezelő során bármikor tájékoztatunk:

 • az adatfeldolgozónál feldolgozott adataidról,
 • azok forrásáról,
 • az adatkezelés céljáról,
 • jogalapjáról,
 • időtartamáról,
 • valamint az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről.

Adattovábbítás esetén ugyancsak tájékoztatunk:

 • az adattovábbítás jogalapjáról
 • az adattovábbítás céljáról
 • és címzettjéről.

A tájékoztatást kérheted írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A kérelem beérkezésétől számított legkésőbb 10 munkanapon belül írásbeli tájékoztatást kapsz az általunk kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, valamint az adatok továbbításának időpontjáról és a címzettről.

A tájékoztatás ingyenes

A tájékoztatást csak a jogszabályban előírt esetekben tagadhatja meg az adatkezelő.

8.2. A kezelt adatok módosítása, helyesbítése

A dreamlife2u.com weboldalon megadott adataidat saját magad tudod helyesbíteni a minden levél végén elhelyezett adatmódosítás linken keresztül.

Amennyiben az adataid módosítását nem tudod, vagy nem akarod önmagad elvégezni, adataid módosítását a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen írásban is kérheted.

A módosítási kérelemben egyértelműen fel kell tüntetni, hogy melyik adatod módosítását kéred, mi a jelenleg tárolt adat, és mire kéred módosítani.

Az adatmódosítást legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított 2 munkanapon belül az adatkezelő elvégzi.

8.3. A kezelt adatok törlése

A dreamlife2u.com weboldalon megadott adatok a leiratkozás pillanatában automatikusan törlődnek. Leiratkozni a minden levél végén elhelyezett „leiratkozás” linken keresztül lehetséges.

Amennyiben valamilyen ok miatt nem tudod, vagy nem akarod saját magad törölni az adataidat, az adataid törlését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen írásban kérheted.

Az adatok törlését legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított 2 munkanapon belül elvégezzük.

8.4. Jogorvoslat

Amennyiben a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmedet az adatkezelő elutasítja, vagy jogosulatlan adatkezelést tapasztalsz, bejelentést tehetsz a Nemzeti Adatvédelmi Hatóságnál, illetve jogorvoslatot kérhetsz a lakóhelyed szerinti illetékes bíróságon.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság

Honlap: http://naih.hu

9. Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás 

Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy a személyes adatok megadása előtt részletesen, figyelemfelkeltő és félre nem érthető módon tájékoztatja az érdeklődőket az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. 

Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, adatkezelő felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére.

Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során az alapelveknél rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja.

Adatkezelő kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

10. Cookie-k, vagy sütik használata

Mint minden weboldal, a dreamlife2u.com is cookie-kat, másnéven sütiket használ, hogy minél tökéletesebb felhasználói élményt biztosítson a látogatóknak.

A sütik ártalmatlan rövid file-ok, amelyeket a weboldalak a látogatók számítógépén helyeznek el, és amelyek biztosítják az adott weboldal tökéletes működését.

A sütikre vonatkozó részletes szabályokat ide kattintva tudod elolvasni.

11. A személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályok megváltoztatása 

Adatkezelő a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályok, és / vagy belső működési rendjének megváltozása esetén jogosult adatkezelési gyakorlatát, és jelen adatkezelési szabályzatát egyoldalúan módosítani. 

Adatkezelő kötelezi magát arra, hogy minden módosítás életbe lépése előtt elektronikus levélben értesíti mindazokat, akiknek személyes adatait kezeli, és módot ad az érintetteknek, hogy eldöntsék, a megváltozott feltételek mellett is hozzájárulnak-e adataik kezeléséhez, vagy kérik tárolt adataik törlését. 

Jelen adatkezelési tájékoztató 2020. szeptember 20. napjától hatályos. 

Utoljára frissítve: 2021. szeptember 20., hétfő 12:45
További cikkek ebben a kategóriában: « Cookie irányelvek