2022. október 06., csütörtök 19:14

Áldott állapot törvénye

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Hallottál már az univerzális törvényekről?? Hívják néha lelki törvényeknek is. Ez a név már el is árulja, hogy az univerzális törvények a fizikai érzékszervekkel nem érzékelhető világ törvényei.

Akár tudsz róla, akár nem, ezek léteznek és hatnak rád, alakítják az életed.

Pontosan ugyanúgy, mint a fizikai törvények. Nem vonhatod ki magad a hatásuk alól. De a fizikai törvényekről tanultunk.

Ha nem ismered a gravitációt, bizony akkor is le fogsz esni, ha lelépsz egy háztetőről. Ha ismered a törvényt, akkor tudod alkalmazni is. Itt konkrétan, nem leszel bolond annyira, hogy valóban lelépj a háztetőről, mert tudod, hogy le fogsz esni, s legalább megsérülsz, de akár végzetes is lehet. S nem csak alkalmazni, de használni, kihasználni is tudod. Maradva a gravitációnál: feldobod a kisgyermeked, mert egyrészt tudod, hogy visszaesik a kezedbe, másrészt tudod, hogy jó érzés picit lebegni, a gyermek örülni fog, nevetni, boldogságot okozol vele.

Ugyanez érvényes az univerzális törvényekkel kapcsolatban is. Akár tudsz róluk, ismered őket, akár nem, azok bizony működnek és alakítják az életed. Ezért aztán érdemes megtanulni őket, hogy tudd a magad javára használni, kihasználni őket.

De miről is szólnak az univerzális törvények?

Dióhéjban arról a folyamatról, ahogy a gondolatból, egy elképzelésből kézzelfogható valóság lesz a fizikai világban. Más szóval: a teremtés folyamatáról.

Ahogy a fizikai világunk törvények szerint működik, a lelki-szellemi világ is pontosan, meghatározott törvények szerint működik.

Némelyik fizikai törvénynek létezik a lelki-szellemi megfelelője is.

Ilyen az áldott állapot, vagy más néven a beérés törvénye.

Mit is takar ez?

Pontosan tudjuk, hogy egy kisbaba 40 hét pocaklakóság után látja meg a napvilágot. Ezért nem siettetjük, türelmesek vagyunk. Tudjuk, hogy ez idő alatt is táplálni kell Őt, s azt is tudjuk, mi a legjobb neki, ezért igyekszünk mindezt megadni neki. Nem kételkedünk benne, hogy meg fog születni, teljesen biztosak vagyunk benne, akkor is, ha nem látjuk. Persze manapság már „láthatjuk” odabent is, meg ad is magáról életjelet, hiszen mocorog, rugdos odabent.

Aztán ha elvetünk egy sárgarépa magot, tudjuk, hogy idő kell neki, amíg kikel. Nem értetlenkedünk, hogy még nem látjuk, s nem mondunk le róla. Addig is öntözzük, tápanyagokat adunk neki, mert biztosak vagyunk benne, hogy egy idő után megjelenik a föld felett a kis zöld hajtás. Semmit nem látunk belőle, de bízunk a természet csodájában, mert már megtapasztaltuk, hogy bizony az elvetett magocska ki fog kelni, s szépen kifejlődik belőle a gyönyörű, finom sárgarépa. Azt is tudjuk, hogy mindehhez nagyjából 50 napra van szükség.

Ugyanez érvényes az univerzális törvénnyel is, csak kicsit nehezebb dolgunk van, mert nem tudjuk a pontos idejét a megvalósulásnak.

Ilyenkor a mag a képzeletünkkel a tudatalattinkba elültetett gondolat. / pl., hogy mi az, amit nagyon szeretnénk elérni. / Ezt a magocskát is, vagyis a gondolatot, minden nap táplálni kell, vagyis gondolni kell rá, s hinni benne.

EZ a legfontosabb. Hinni, sőt tudni, hogy meg fog valósulni! S ezt a hitet fenntartani mindaddig, míg a gondolat a fizikai megfelelőjévé alakul.

Ez is törvény!! Tuti, hogy meg fog valósulni, ha nem adod fel! Ha képes vagy hittel kitartani, bármennyi időbe kerül is. Tehát ne add fel! Lehet, hogy valamit módosítani kell, pl. más eszközt kell választanod, vagy több tápanyagot, azaz hitet kell beletenni. De feladni nem érdemes!

Vagyis ne keseredj el, ha valami nem sikerül addigra, amikorra szeretnéd! Valószínűleg csak nincs még itt az ideje. A te dolgod, hogy tápláld, öntözgesd a kis gondolat magocskát mindaddig, míg megvalósul. Ennek a törvénynek az ismerete segít kitartani!!

Mert tudhatod, ha semmi jelét sem látod sokáig, hogy a megfelelő időben ott lesz!!

Erős hitet és kitartást kívánok neked, hogy képes legyél mindaddig táplálni az álmodat, míg végül nem lesz más lehetősége, mint az, hogy megvalósul!

A főoldal, Megújuló jövedelem blokkjában kaphatsz egy eszközt ahhoz, hogy minden álmod valóra válthasd!

Megjelent: 581 alkalommal Utoljára frissítve: 2022. október 06., csütörtök 19:22
×

Blog értesítések

Kérd a heti blogértesítőt, hogy biztosan ne maradj le a téged érdeklő bejegyzésekről.

Hetente egyszer, szombat reggel küldünk egy rövid összefoglalót a heti új blogbejegyzésekről. Így könnyen ki tudod választani a téged érdeklő témát, és a reggeli első kávéd kortyolgatása közben már el is olvashatod.

A kitöltés előtt olvasd el az adatkezelési tájékoztatót!

+36 12 1234567

Hozzászólások   

# Szabó Péterné 2022-10-09 19:07
A tudatosodás útján rengeteg a tanulni való! Elsők között van a türelem. A törvény ismeretében,- hogy mindennek oka, és ideje van,- már nem is olyan nehéz!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Szegvári Katalin 2022-11-22 14:52
Igy van a babavárásnál is hittel és türelemmel várunk,hogy megszülessen.
Mindennek meg van a maga ideje, hogy létrejöhessen, addig is sokat kell tanulnunk. Mindezek tudatában a várakozás is könnyebb.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Elérhetőségek