2022. szeptember 21., szerda 06:25

Online vállalkozás másképp

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

Kiszolgáltatottnak lenni nem jó.

Ma a pénzügyi függőség az egyik legkiszolgáltatottabb helyzet.

Az, aki pénzügyileg mástól függ, ugyanolyan tehetetlen, mint az, aki a betegsége miatt ágyhoz van kötve. Ugyanúgy nem hozhat szabadon döntést, kényszerpályán mozog.

Teljesen mindegy, hogy egy munkahelytől vagy a nyugdíjtól függ valaki. Vagy esetleg semmilyen saját jövedelme nem lévén mások jóindulatára van utalva. Az eredmény minden esetben ugyanaz: ha nem dönthet valaki szabadon a jövedelme nagyságáról, mindenképp egy függő, kiszolgáltatott helyzetbe kerül.

Sajnos nagyon sokan vannak ma pénzügyileg függő helyzetben. És elsősorban a nők kerülnek ebbe a harmadik helyzetbe, amikor semmifajta önálló jövedelmük nincs, életük bizonyos szakaszaiban. Akár akkor, amikor kicsi gyerek van a családban és a nő marad vele otthon, vagy épp elveszti a munkáját mert gyereket vállalt. Vagy amikor idős, beteg hozzátartozót ápolni, felügyelni kell. Gyakran akkor is a nők veszítik el az önálló jövedelmüket.

Én nagyon fontosnak tartom, mindegy, hogy nő vagy férfi, mindenki pénzügyileg független legyen, ne kelljen meghozni olyan döntéseket, amiket szíve szerint nem hozna meg. Akár megalkudni egy munkahelyen, akár visszatenni a boltban a polcra, amit szíve szerint pedig hazavinne.

Azt tartom nagyon fontosnak, hogy minél több embernek megmutassam, lehet ezen a pénzügyi függőségen változtatni. Nem kell hozzá hatalmas tőke, hogy a befektetésed hozamából élj, hanem szorgalmas, kitartó munkával megteremthető az anyagi függetlenség. Nem kell függeni sem fizetéstől, sem nyugdíjtól, és a nehéz élethelyzetekben sem kell választani a család és az önálló jövedelem között.

Az internet, a közösségi média ebben az esetben a legjobb barátunkká válik.

Sok jogos kritika éri a közösségi médiát. Ugyanakkor tömegek építenek fel jövedelmező vállalkozásokat a közösségi média felületeit használva.

Vannak, akik hirdetésekre alapoznak, és vannak, akik kizárólag az ingyenes eszközöket használják. Azt teszik, mint mindenki más: beszélgetnek az ismerőseikkel, megosztják életük kisebb-nagyobb eseményeit, elmondják a véleményüket. Csak tudatosan, tervezetten teszik mindezt.

Egy laptop és egy okostelefon segítségével, kötetlen időbeosztással valóban megteremtik a függetlenségüket.

Ha többet akarsz erről tudni, kérd a kezdőlap „Megújuló jövedelem” blokkjában az erről szóló videót, vagy jelentkezz a következő eseményre.

Megjelent: 472 alkalommal Utoljára frissítve: 2022. szeptember 22., csütörtök 23:36
×

Blog értesítések

Kérd a heti blogértesítőt, hogy biztosan ne maradj le a téged érdeklő bejegyzésekről.

Hetente egyszer, szombat reggel küldünk egy rövid összefoglalót a heti új blogbejegyzésekről. Így könnyen ki tudod választani a téged érdeklő témát, és a reggeli első kávéd kortyolgatása közben már el is olvashatod.

A kitöltés előtt olvasd el az adatkezelési tájékoztatót!

+36 12 1234567

Hozzászólások   

# Tóth Katalin 2022-09-22 13:54
Megszólítva érzem magam....mivel a családi gazdaságunkban dolgoztam meg a gyerekeket "neveltem" , semmi saját jövedelmem nem volt, így elismerést sem kaphattam olyasmiért, amit ÉN csináltam. Ez változott meg, mióta ezt az új típusú vállalkozást választottam! Hálás vagyok érte!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Szabó Péterné 2022-09-24 14:08
Mikor másoknak mondom, hogy már szinte csak online működünk, megijednek. Saját példám hozom fel, ha én képes vagyok csinálni, akkor szerintem mindenki!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Szegvári Katalin 2022-10-06 15:34
Sajnos még mindig nagyon sokan tartanak az online munkától. Pedig nagyon sokan voltunk és vagyunk úgy, hogy menetközben tanulunk hozzá.
Én örülök, hogy volt bátorságom belevágni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés