2023. január 09., hétfő 00:54

Új év, új remények, új célok, új fogyókúra ...

Írta:
Értékelés:
(2 szavazat)

Létezik, hogy te is elengedted magad az ünnepek alatt, és a kelleténél többet ettél? Lehetséges, hogy még a nagykabát is feszül rajtad? / Hű, az enyém feszült./ Lehet, hogy te is megfogadtad /újra/, hogy januártól változtatsz? Lehet, hogy ez minden év fordulójánál így megy, s minden év elején keresed az újabb tuti megoldást?

Kiábrándító, tudom, de nincs olyan pirula, ami életmód változtatás, TARTÓS életmód változtatás nélkül működik. Bocsi! Ezt egyszer el kell fogadni! Vagyis az összes fogyókúrát elfelejtheted. Mert, hogy benne van a nevében is, hogy Kúra!  Vagyis átmeneti. Vagyis az eredmény is átmeneti lesz.

Ha idáig elolvastad, megérdemled a következő mondatot! Van megoldás, van segítség! Ha semmi más nem érdekel, akkor ugorj a poszt végére! Ha érdekelnek a miértek is, akkor olvass tovább!

A piacon található zsírégető bogyókkal, Dunát is lehetne rekeszteni. A legtöbb cég kínálata ebben ki is fújt. Nézd az előtte-utána képeket, olvasd a /legtöbbször hamisított/ beszámolókat és vedd meg! Vedd meg! Ne érdekeljen, mi van benne, ne érdekeljen, milyen más hatásai vannak, egyáltalán, ne érdekeljen semmi háttérinfó, csak akard megvenni! S el is érik a céljukat, a hangzatos szavakkal és a viszonylag alacsony, árral. Mert ha nem is válik, be legalább nem került sokba, miért ne próbálnád ki? Remélhetőleg nem lesz károd belőle!

Aztán ott vannak a szuper programok. S valóban azok. Természetesen ezt már az áruk is jelzi. Egy jó program ott kezdődik, hogy méregtelenítés. Míg a szervezeted tele van mérgekkel, amik megakadályozzák az emésztésed normális működését, addig hiába teszel, eszel bármit. Hisz a mérgek feldolgozásával van elfoglalva.

Ha ez megvan, akkor jöhet valami zsírégető, vagy anyagcsere gyorsító. Csakis természetes összetevőkből, biztonságos készítménnyel.

Mellette jól jön valami, ami megakadályozza a szénhidrátok felszívódását. Szintén természetes eredetűnek kell lennie, ilyen pl. a fehér vesebab.

Ja, s majd elfelejtettem, valami étvágycsökkentő is kellene. Ez általában valami shake.

Ha mindezt összeszedted, akkor már csak a többire kell figyelned: étkezés, mozgás, stresszoldás, alvás, megfelelő vízivás. Ezeken a területeken az új, jó változtatásokat pedig szokássá kell tenni, ez garantálhatja azt, hogy hosszú távon is megtartod a végre elért szuper súlyodat.

Bonyolultan hangzik, ugye? Hisz minden terméknek jól utána kell nézned. S nem mindegy az sem, egymásra milyen hatással vannak. Aztán a számodra legmegfelelőbb étrend kiválasztása, megismerése, betartási is nagy feladat. S a többi téma sem kicsi.

Lehet, jobb lett volna, ha átugrod a fenti részt, mert érzem, hogy totál elment a kedved az egésztől.

DE! Mint ígértem, nem hagylak megoldás nélkül. Mit szólnál, ha a méregtelenítést, zsírégetést, anyagcsere gyorsítást, szénhidrát felszívódás gátlást, éhségcsökkentést egy fázisban elintézhetnéd? Ugyanis egyetlen, növényi, természetes összetevőkből álló, ellenőrzött, biztonságos, készítményben megkapnád? De nem, nem csak ennyit tud. Van még benne egy egyedülálló, szabadalmaztatott formula, ami regenerálja a sejteket.

S amennyiben leteszed a voksod e csodabogyó mellett, plusz ajándék az, hogy az összes új szokás kialakításában is kapsz segítséget. Így már sokkal egyszerűbb, ugye?

A részletekért jelentkezz a főoldalon a következő eseményre!

Megjelent: 517 alkalommal Utoljára frissítve: 2023. január 09., hétfő 01:05
×

Blog értesítések

Kérd a heti blogértesítőt, hogy biztosan ne maradj le a téged érdeklő bejegyzésekről.

Hetente egyszer, szombat reggel küldünk egy rövid összefoglalót a heti új blogbejegyzésekről. Így könnyen ki tudod választani a téged érdeklő témát, és a reggeli első kávéd kortyolgatása közben már el is olvashatod.

A kitöltés előtt olvasd el az adatkezelési tájékoztatót!

+36 12 1234567

Hozzászólások   

# Szabó Péterné 2023-01-09 18:23
Valóban bonyolult lenne összeszedni azokat a termékeket, amivel a kívánt hatást elérhetjük...-már ha egyáltalán sikerülne! Mennyivel egyszerűbb a mi 6/1-ben kis csodánk!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Szegvári Katalin 2023-01-23 13:05
Nagyon sok fogyókúrát próbáltam ki. A szó, hogy fogyokúra az egy kúra ami ideig óráig segít.
Mióta erre a programra találtam, hosszú távon a segítségemre van.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Elérhetőségek