2022. október 25., kedd 22:11

Megvalósult álom

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Van egy barátom, Ákos. Már több mint egy éve Francia-Polinézia szigetvilágában saját vitorlásán él. Kedve szerint váltogatja a szigeteket, és fedezi fel a tenger és a szigetvilág ezernyi varázslatos látnivalóját.

Ő most valóban álmai életét éli.

Ákos egy nagy multinál jólfizető beosztásban dolgozott Magyarországon. Párjával együtt kiemelkedően magas életszínvonalon éltek.

De ő másra vágyott. Nem csak sokszámjegyű jövedelemre, hanem mellette szabadidőre is, hogy a kedvteléseinek éljen.

Nagyjából 15 évvel ezelőtt felállt a sokak által irigyelt biztos állásából, és párjával Londonba költözött. Fekete mosogatóként kezdte. A kinti életkörülményeiket össze sem lehetett hasonlítani az itthonival. Miközben kis túlzással szinte nyomorogtak, folyamatosan az a cél lebegett a szeme előtt, hogy passzív jövedelemből él.

Pénzügyi képzésekre járt, minden szabad percét tanulással töltötte, mentort választott magának, akinek szó szerint követte a tanácsait.

Mikor én megismertem, 12 évvel ezelőtt, már londoni ingatlanok bérbeadásával foglalkozott. Tudni kell ehhez, hogy az Egyesült Királyságban csakis ügynökségen keresztül lehet lakást bérelni. A tulajdonosok ügynökségekkel kötnek szerződést, nem a lakókkal. Az ügynökség nem csak kiadja, hanem kezeli is az ingatlanokat: intézi a hibaelhárításokat, karbantartásokat, gyakran a lakók közötti konfliktusokat.

Ákos alapított egy ilyen ügynökséget.

Londonba költöző magyaroknak segített megteremteni az első lakhatásukat. Segített megnyitni az első bankszámlájukat, intézni a hivatalos ügyeiket, ha nem tudtak elég jól angolul, vagy nem ismerték a helyi törvényeket.

Eleinte egyszemélyben végzett minden munkát. Ő volt az ügyvezető, az ügyintéző, a karbantartó. Később, ahogy az ügynökség nőtt, lettek munkatársai. Közben folyamatosan tanult, és kezdte felépíteni a befektetési portfólióját, a valódi passzív jövedelmi csatornáit.

Néhány éve megtanult vitorlázni. Megszerzett minden vizsgát, jártasságot, ami most lehetővé teszi számára, hogy úgy éljen, ahogy korábban elképzelte.

Meseszerű? Hihetetlen? 

Egyáltalán nem. Tudatosság, elszántság, kitartás, kemény munka.

Követheted az útját itt és itt.

Ákosnak kicsivel több mint 15 évre volt szüksége ahhoz, hogy valóra váltsa az álmát.

Ezt te is megteheted.

Lehet, még 15 évre se lesz szükséged hozzá.

Ma az online vállalkozások világában ennél jóval kevesebb idő is elég lehet arra, hogy megteremtsd álmaid életét.

Ehhez csak két dologra van szükséged:

  • legyen egy nagyon határozott képed arról, hogy mit is jelent neked pontosan álmaid élete;
  • legyél hajlandó a jelenben áldozatokat hozni, kényelmetlenségeket vállalni azért, hogy megteremtsd. Azaz: legyél hajlandó megfizetni az árát.

Ákos története nem egyedi. Szerencsére egyre többen indulnak el az álmaik megvalósítása felé. Életkortól tökéletesen függetlenül.

Tedd meg az első lépést álmaid élete felé te is! Kérd a kezdőlap „Megújuló jövedelem” blokkjában a videót! Ki tudja? Hátha ez a kulcs, ami az álmaid felé vezető ajtót nyitja. 

Megjelent: 400 alkalommal Utoljára frissítve: 2022. október 25., kedd 22:27
×

Blog értesítések

Kérd a heti blogértesítőt, hogy biztosan ne maradj le a téged érdeklő bejegyzésekről.

Hetente egyszer, szombat reggel küldünk egy rövid összefoglalót a heti új blogbejegyzésekről. Így könnyen ki tudod választani a téged érdeklő témát, és a reggeli első kávéd kortyolgatása közben már el is olvashatod.

A kitöltés előtt olvasd el az adatkezelési tájékoztatót!

+36 12 1234567
További cikkek ebben a kategóriában: « Télen minden más Meditáció »

Hozzászólások   

# Szabó Péterné 2022-10-30 18:56
Azutóbbi 15 évben nagyon felgyorsult a világ! Ma valóban vannak újabb lehetőségek már, amik lerövidítik azon a bizonyos ajtón való belépés idejét. Persze, ma is áldozattal jár.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Szegvári Katalin 2022-11-22 15:35
Persze mint minden lemondással és áldozattal jár.
Mégis mintha gyorsabban alakulnának a sikerek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Elérhetőségek